Connect with us

Bebelusul

Cele mai bune jucarii pentru nou nascuti

Published

on

Cele mai bune jucarii pentru nou nascuti

Alegerea celor mai bune jucarii pentru bebeluși este cu siguranță un subiect subiectiv, iar azi exista o multitudine de jucării noi pe piata. Mai presus de orice, este important să alegeți lucruri sigure, adecvate vârstei deoarece bebelușii se schimbă atât de mult în primul an.
Sigur, bebelușii se pot juca cu picioarele sau cu nasul ore în șir. Dar jucăriile pentru bebeluși au și ele un rol important în viața copiilor. Cele mai bune jucării pentru bebeluși îi ajută să-și dezvolte abilitățile motorii fine și grosiere și le permit să exploreze în siguranță și să înțeleagă ceea ce văd în jurul lor.
In primul an de viata cei mici învață totul despre cum funcționează această lume nouă și uimitoare. Copiii mici se bucură de obiecte ușor de înțeles pe care le pot explora în siguranță cu mâinile și gura. Zornaitoarele, cuburile textile sau jucariile pentru dentitie sunt perfecte in primul an de viata. Începând cu aproximativ 6-9 luni, se bucură de jucării mai complexe si invata despre cauza și efect – gândiți-vă la o cutie plina cu butoane de împins, la un pian de jucărie pentru a bate sau la baloane pe care le umflati si apoi le dezumflati. Tot acum ei incep sa se rostogoleasca, sa prinda lucruri, iar jucariile ar trebui sa sustina dezvoltarea acestor abilitati , cum ar fi îmbunătățirea coordonării mâinii-ochiului.
Alegeți jucării în culori îndrăznețe, contrastante, care sunt perfecte pentru dezvoltarea ochilor. Diferite texturi îl încurajează pe bebeluși să se întindă, să-și apuce jucăriile și să învețe despre lumea lor prin joc. De regulă cu cât o jucărie face mai multe lucruri, cu atât copiii trebuie să facă mai puține lucruri.
Culorile sunt importante la această vârstă. Experții împărtășesc că, până la 5 luni, bebelușul ar trebui să aibă o viziune bună a culorilor. De aceea, vă recomandăm să găsiți câteva elemente vizuale independente, cum ar fi cărțile. Bebelușii răspund bine la imagini îndrăznețe, contrastante – orice în alb și negru.
In jurul varstei de 8 – 12 luni cei mici incep sa se ridice in picioare si sa faca primii pasi. Un antemergator din lemn cu cuburi sau cu diferite activitati ii sustine in aceasta etapa importanta si ii ajuta sa isi dezvolte abilitati motorii grosiere.
Jucăriile pot ajuta cu siguranță la dezvoltare și pot face viața celor mici distractivă, insa fiti siguri ca nu au nevoie de o multitudine de lucruri in jurul lor, Uneori, cele mai simple jucării sunt cele mai bune alegeri și cele mai iubite de copii.
Pe site-ul Briele veti gasi jucarii simple din lemn, potrivite pentru toate varstele. Acestea sunt atent alese pentru a indeplini cele mai inalte standarde de siguranta, dar si pentru a oferi ore in sir de distractie copiilor si parintillor.

Source link

Continue Reading

Bebelusul

Care este cel mai potrivit carucior 3 in 1 pentru familia ta?

Published

on

Care este cel mai potrivit carucior 3 in 1 pentru familia ta?

Alegerea unui carucior 3 in 1 poate fi foarte dificilă dacă nu stabilești câteva lucruri înainte.  Căruciorul va fi cel mai bun prieten al tău după ce va sosi cel mic pe lume. Un carucior 3 in 1 va fi alături de tine și bebelușul tău până când acesta va crește și nu va mai avea nevoie de el. De aceea,  este important să îl alegi pe cel mai potrivit pentru tine și familia ta. 
Suntem siguri că știi deja faptul că un carucior 3 in 1 va fi pentru familia ta o achiziție bună și de  lungă durată. Alegerea unui singur cărucior te va scăpa de multe griji. Vei putea să te concentrezi  pe ce jucarii bebelusi să îi cumperi micuțului tău. Alegerea unor jucarii bebelusi potrivite pot  influența pozitiv dezvoltarea micuțului tău. Acesta va crește armonios, în timp ce se bucură de cele  mai distractive jucarii bebeluși. Numaidecât, micuțul tău va ajunge să învețe să meargă și te vei  preocupa să găsești cel mai bun premergator pentru copilul tău. Nu uita cât de repede cresc copiii! 
Însă, până atunci, trebuie să stabilești care este cel mai potrivit carucior 3 in 1 pentru familia ta. În  acest articol, vei descoperi ce trebuie să ai în vedere când mergi la shopping pentru cărucioare și  cum să faci diferența între numeroasele modele de carucior 3 in 1. 
Ce trebuie să iei în considerare când cumperi un carucior 3 in 1?
Când decizi ce carucior 3 in 1 vei achiziționa, trebuie să fii hotărâtă că acela este cel mai bun  carucior 3 in 1 pentru tine și familia ta. Pentru a fi sigură că iei decizia cea mai bună, îți  recomandăm să te gândești la următoarele întrebări. 

Unde vei folosi un carucior 3 in 1? La plimbare, știm. Poate te-ai gândit instant unde altundeva ai putea folosi un carucior 3 in 1. Însă, răspunsul la această întrebare este foarte

important. În funcție de orașul unde locuiești și infrastructura acestuia, depinde ce carucior 3  in 1 va fi potrivit pentru tine. Dacă locuiești într-un oraș mic, cu străzi înguste, s-ar putea ca  un carucior 3 in 1 de dimensiuni mai mari să nu fie foarte potrivit pentru tine. Mai mult, ia în  considerare unde vei merge la plimbare cu cel mic. Mai exact, pe ce tip de teren vei utiliza un  carucior 3 in 1. 

Cât de ușor poți folosi acest carucior? Căruciorul pe care îl alegi este indicat să fie foarte ușor de folosit. Fiind un carucior 3 in 1, fii atentă cât de ușor de schimbat sunt cele trei părți: landoul, scoica și partea sport. Acest carucior 3 in 1 trebuie să îți ușureze viața, nu  să o complice. Ia în considerare și dacă îl poți plimba și manevra ușor. Gândește-te că dacă un  carucior 3 in 1 este greu de manevrat gol, odată ce bebelușul tău va fi în el acest lucru va fi mai dificil. 
Cât de greu este un carucior 3 in 1? Căruciorul îl vei folosi sub două forme: pliat și nepliat. Când este pliat și are o greutate mai mică, va fi din start mult mai ușor de transportat. Totodată, este importantă și dimensiunea lui când este pliat, nu doar greutatea. Un carucior 3  in 1 care are o formă practică și o dimensiune mică când este pliat va fi mai util decât unul  mare. Dimensiunea mică va determina cât de facil este să îl depozitezi. Greutatea mai mică a  unui carucior 3 in 1 când ești la plimbare cu cel mic va fi mult mai benefică pentru tine.  Gândește-te că, alături de cel mic, în cărucior vei mai pune geanta ta, geanta cu lucrurile  micuțului tău, poate și niște jucarii bebelusi. Nu ai vrea să fii epuizată de la cât de greu este  căruciorul de împins. Plimbările cu bebelușul tău ar trebui să fie o relaxante și frumoase.

Ce caracteristici să urmărești când alegi un carucior 3 in 1?

Sursa: https://www.freepik.com/home
După ce ai stabilit cum vei utiliza un carucior 3 in 1, este timpul să înceapă căutarea. Fie că alegi să  faci shopping online sau să mergi prin magazine, îți recomandăm să urmărești următoarele  caracteristici când alegi un carucior 3 in 1.

Siguranța: Înainte de toate, siguranța copilului tău este cea mai importantă. Asigură-te că fiecare carucior 3 in 1 care devine o posibilă variantă pentru tine are centură de siguranță în 5 puncte. Acest lucru este standard, însă mai există modele doar cu 3 puncte. 
Copertina: Este esențial ca aceasta să fie dintr-un material cu protecție UV și impermeabil
Spațiul de depozitare: Micuțul tău are nevoie de multe lucruri când mergeți la plimbare. Un carucior 3 in 1 cu un spațiu mare de depozitare va fi mult mai practic.
Calitatea roților: Nu vei parcurge distanțe prea mari dacă roțile nu vor fi alături de tine. Fii atentă la calitatea roților când alegi un carucior 3 in 1 și optează pentru unul cu roți rezistente la orice tip de teren. 
Materialul: Acesta trebuie să fie calitativ și detașabil pentru a putea fi spălat ori de câte ori este nevoie.
Longevitatea: Orice tip de carucior 3 in 1, prin definiția lui, va fi alături de tine și micuțul tău până când acesta nu va mai avea nevoie de cărucior. Un carucior 3 in 1 va crește împreună cu voi. 

Alegerea celui mai potrivit carucior pentru familia ta
Înainte să te decizi în privința unui carucior 3 in 1, îți recomandăm să iei în considerare 3 lucruri:  bugetul, stilul de viață și mărimea familiei. 

Bugetul: Există numeroase modele de carucior 3 in 1 în funcție de bugetul fiecărei familii. Un carucior 3 in 1 la un preț mai mare nu înseamnă că va fi mai bun pentru familia ta față de unul lai un preț mai mic. Unele tipuri de carucior 3 in 1 au un preț mai mare în funcție de accesoriile și

funcțiile pe care le are. Important este să alegi un carucior 3 in 1 care să răspundă cerințelor și  așteptărilor tale. 

Stilul de viață: În funcție de stilul tău de viață și al familiei tale, poți decide care carucior 3 in 1 este mai potrivit pentru tine. Dacă vei folosi căruciorul mai des sau mai rar, dacă îl poți transporta cu mașina, îl vei folosi doar în oraș sau vei călători cu el? În funcție de răspunsul tău  la întrebări care urmăresc stilul tău de viață, va trebui să alegi un model de carucior 3 in 1. 
Mărimea familiei: Ia în considerare dacă vei mai avea copii. Va fi mult mai eficient să știi acest lucru înainte să alegi un carucior 3 in 1 pentru a putea face o investiție bine gândită. Vei putea alege un singur carucior 3 in 1 longeviv care să fie potrivit și pentru următorul bebeluș  sau bebeluși, cine știe. Așa, investiția acum va fi poate mai considerabilă, dar te va scuti de  achiziții viitoare. 

Întâmpină noul membru al familiei cu cel mai bun carucior 3 in 1!
Venirea pe lume a celui mic este o bucurie nemărginită. La fel ar trebui să fie și pregătirile pentru  sosirea lui pe lume. Dacă ai în vedere anumite aspecte privind cumpărăturile pe care trebuie să le  faci pentru bebelușul tău, totul va fi floare la ureche. Nu trebuie să te stresezi prea tare când vine 
vorba de jucarii bebelusi, hăinuțe sau ce premergator va trebuie să îî cumperi. Ai văzut că și  alegerea unui carucior 3 in 1 este mai simplă decât credeai. Așa că nu te stresa prea tare și caută  viitorul carucior 3 in 1 pentru bebelușul tău pe Kidino.ro. Modelul perfect pentru tine și familia ta  te așteaptă!
Sursa imagine: https://www.freepik.com/home

Source link

Continue Reading

Bebelusul

Cata apa trebuie sa bea bebelusul? Sfaturile Cristinei

Published

on

Cata apa trebuie sa bea bebelusul? Sfaturile Cristinei

Parintii sunt preocupati de modul in care isi hranesc copiii, dar au si nelamuriri privind consumul de apa. Sper sa lamurim o mare parte din intrebari in acest articol. 
Bebelusul sub 6 luni are nevoie de apa?
Sfaturi pe grupuri sau chiar de la unii medici care nu sunt la curent cu noutatile legate de nutritia bebelusului vei primi cu siguranta. Insa, este bine sa stii ca un bebelus sub 6 luni nu are nevoie de apa. Deloc. Indiferent cum este hranit: alaptat exclusiv sau cu formula.Va trebui sa ignori ingrijorarile celor care iti spun ca se deshidrateaza copilul fara putina apa. 
Organizatia Mondiala a Sanatatii alaturi de Asociatia Americana de Pediatrie contraindica administrarea de apa în primele 6 luni de viata. Pana la aceasta varsta aportul este asigurat de laptele matern sau de formulele de lapte de praf. 
Sfaturi sa ii dau apa bebelusului am tot primit si eu in primele luni de viata. Am nascut si in iulie, vremea era foarte calda, chiar caniculara. Dar eu am stat ferm pe pozitii, eram informata de la cursurile de puericultura si stiam ca nu are nevoie de apa pana la inceperea diversificarii.
Bebelusul de pana in 6 luni primeste toata hidratarea necesara din laptele matern sau formula. Alaptarea bebelusului in mod exclusiv inseamna doar lapte matern, fara apa, ceaiuri sau suc de fructe, chiar si in vreme caniculara.
Bebelusul nu se deshidrateaza atata timp cat este alaptat “la cerere”. Laptele matern este alcatuit in mare parte din apa, asa ca satisface si setea bebelusului pe langa foame.
Si in cazul bebelusilor hraniti cu formula de lapte, laptele este suficient, nu trebuie suplimentat cu apa.
Suplimentarea cu apa sau diluarea formulei va avea ca urmare asimilarea a mai putini nutrienti decat este necesar!
De ce sa nu oferim apa bebelusilor sub 6 luni?

Apa umple stomacul bebelusului si acesta nu va mai manca cat are nevoie, ceea ce duce la o crestere mica in greutate
Rinichii bebelusului sunt suprasolicitati
In unele cazuri rare bebelusul poate suferi de “intoxicatie cu apa” care poate duce la coma sau chiar moarte

Intoxicatia cu apa la bebelusi
Ce se intampla exact? Apare un dezechilibru electrolitic la nivel metabolic in cadrul caruia este afectat nivelul de sodiu din sange (cantitatea de sodiu se dilueaza si este eliminata scazand in mod substantial si fiind greu de refacut).
De asemenea, rinichii imaturi ai unui bebelus nu pot elimina excesul de apa suficient de rapid conducand la o acumulare periculoasa de lichid in corp.
Pentru a intelege exact ce se intampla, de fiecare data cand un bebelus urineaza acesta nu pierde doar apa ci si sodiu si alti electroliti. Dar, spre deosebire de adulti care au tendinta de a include prea mult sodiu in dieta lor, cei mici isi primesc aceste substante din lapte.
Cum dam apa bebelusilor mai mari de 6 luni
Dupa inceperea diversificarii puteti oferi apa bebelusului, in cantitati mici la finalul mesei sau intre mese. Evitati sa ii dati apa inainte de masa pentru ca va manca mai putin.
Este recomandat sa evitati sa ii dati sa bea apa cu biberonul. Folositi o lingurita mica sau o canuta adaptata varstei bebelusului. Dati-i putin cate putin si nu insistati.
Oferiti bebelusilor apa plata, nu apa minerala! Apa minerala contine prea mult sodiu, calciu sau alte minerale care sunt mai greu de gestionat de catre rinichii bebelusului. Apa carbogazoasa nu este recomandata deoarece produce exces de salivare, cat si dureri abdominale.
Apa plata se fierbe?
Raspunsul este foarte simplu si este sustinut de medicii pediatri: apa plata nu se fierbe!
De regula, prin fierbere se elimina microbiologia care putea fi prezenta în apa de fantana, de izvor sau alte surse care nu pot fi 100% sigure. Apa plata este deja microbiologic pura, ea provenind din surse subterane și filtrata mecanic prin niste filtre extrem de fine, de ordinul micronilor. Prin fierberea apei plate, se concentreaza mineralele din apa prin evaporare si se precipita calciul. Acesta este cel care ramane pe vasul de fierbere și astfel se strica echilibrul natural al mineralelor.
Asadar, apa plata nu se fierbe, ci doar se incalzeste pana la aproximativ 70 de grade pentru prepararea hranei bebelusilor.
Recomandarile din acest articol sunt importante pentru orice mamica. Nu uita insa ca atunci cand ai o nelamurire, cel mai bine este sa discuti cu medicul pediatru al copilului tau. Fiecare bebelus are nevoi diferite, personalizate.

Source link

Continue Reading

Cele mai populare

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com