Connect with us

Sarcina

Avort spontan la 3 luni. ”Nu au avut calmante în spital, a trebuit să cumpere soțul și să dea șpagă 100 de lei să ajungă la mine”

Gabriela Petrescu

Published

on

avort spontan la 3 luni

Pe lângă durerea de a-și pierde copilul, gravida a îndurat și o durere fizică insuportabilă.
Cititoarea noastră Alina Buzatu, din Craiova, ne-a trimis povestea unui avort spontan la 3 luni de sarcină, întâmplare care, spune ea, a marcat-o pe viață. Din cauza pandemiei și a regulilor stricte, a suferit singură, iar când a cerut asistentelor un calmant, i s-a răspuns că nu au. Redăm povestea cititoarei care…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Sarcina

„Mama a aflat că are copil cu sindrom Down doar după naștere, în sarcină nu și-a făcut analize”

Gabriela Petrescu

Published

on

screening în sarcină

Screeningul pentru malformații și sindroame genetice reprezintă o etapă importantă în urmărirea unei sarcini. Există câteva investigații esențiale în cursul sarcinii, care nu numai că salvează vieți, dar și împiedica crearea unor situații limită care nu numai că pot fi evitate, dar pot fi gestionate eficient într-un mediu controlat, medical.
Spre exemplu, dacă în cursul unor ecografii uzuale de…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Naștere la spitalul din Botoșani. ”Fetița plângea, iar asistenta mi-a spus că dacă am știut să mă crăcănez, ar trebui să știu și să o fac să tacă„

Gabriela Petrescu

Published

on

naștere la spitalul din Botoșani

Cititoarea noastră a născut gemene la spitalul din Botoșani, după ce un medic îi spusese că una dintre fetițe nu are șanse la viață.
Cititoarea noastră Elena Chescu ne-a trimis o poveste de naștere la spitalul din Botoșani, unde au venit pe lume cele două fetițe gemene ale ei. Ea a născut în plină pandemie, ceea ce a făcut ca pe una dintre fetițe să nu o vadă decât foarte puțin în primele…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Evita stresul cand esti gravida!

Martha Denisa

Published

on

Evita stresul cand esti gravida!

Chiar daca vei spune „usor de zis, greu de facut”, este totusi momentul, odata ce ai aflat ca esti insarcinata, sa iei masuri pentru a reduce stresul cotidian macar pana cand nasti. Evita stresul cand esti gravida! Iata de ce. 
Asteptarea venirii pe lume a unui copil, teama de nastere, preocuparea pentru sanatate, pregatirile pentru nastere, pregatirile pentru venirea acasa a copilului, toate acestea sunt tot atatea motive pentru care o gravida se va declara stresata.
Daca la acestea vom…

Source link

Continue Reading

Facebook

Advertisement
Advertisement

Cele mai populare

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com