Connect with us

Sarcina

Cum să găsesc blugi perfecți pentru forma corpului meu?

Published

on

Cum să găsesc blugi perfecți pentru forma corpului meu?

Există mai multe tipuri de siluetă, dar partea bună este că există și suficiente modele de blugi pentru a alege modelul care se potrivește cel mai bine corpului tău.
Nu este întotdeauna ușor să alegi o pereche de blugi, chiar dacă nu este prima dată când cumperi un astfel de obiect vestimentar. Însă, dacă ții cont de câteva detalii și reguli atunci când pornești în căutarea blugilor perfecți, ai toate șansele să iei ceva care îți va veni bine și se va potrivi siluetei tale.  
Așadar, nu îți face griji! Există o pereche potrivită de blugi pentru fiecare siluetă. Caută ceea ce ți se potrivește și achiziționează cu încredere modelul care te-a cucerit. Ține cont că prețul poate face diferența atunci când este vorba de calitatea unei perechi de blugi.  Denimul de calitate este rezistent, astfel că poți ajunge să porți o pereche de blugi chiar și câțiva ani de zile. Intră pe Bolf și vezi modelele disponibile!
Alege croiala potrivită
Femeile cu o talie mai înalta nu au neapărat o înălțime mai mare, ci doar mijlocul ceva mai înalt, ceea ce poate face dificil uneori să găsească o pereche de blugi potrivită siluetei, care să stea confortabil pe șolduri. În acest caz, caută acele modele de blugi cu talie super înaltă. Blugii cropped care se termină deasupra gleznei sunt de asemenea o bună variantă.
Femeile care nu au un posterior pronunțat și formele nu sunt atât de generoase, pot opta pentru blugi care au buzunare mari și acoperă bine această parte a corpului.
Alege tipul care te pune în valoare
În cazul femeilor mici de statură, alegerea blugilor potriviți poate fi o adevărată provocare. De regulă acestea au o problema în a găsi cea mai bună lungime care să se potrivească staturii lor. Modelele de blugi cropped în culori închise sunt cele mai potrivite pentru că dau impresia de picioare alungite.
Pentru femeile cu un posterior generos se recomandă blugii cu talie înalta, stil boyfriend.
Blugi cu talie înalta, articole cu multe avantaje
Dacă abdomenul nu este foarte tonifiat și există acea nedorită “burtică” cea mai bună opțiune pentru aceste femei o reprezintă blugii tip stretch care au rolul de a acoperi și aplatiza zona.
Femeile plus size pot opta pentru modelele de blugi de culori cât mai închise, inclusiv negri, și care conțin mult material care se întinde, pentru că acest lucru le va ajuta să creeze efectul de picioare lungi și suple și vor face ca silueta să pară mai slab, în întregime.
Femeile cu șolduri mari întâmpină și ele de multe ori dificultăți în alegere perechii potrivite de blugi. Acesta ar trebui să evite în primul rând blugii cu talie joasă și care se mulează pe formele corpului și să opteze pentru modele clasice, eventual cu croiala cât mai dreapta sau ușor evazată în partea de jos a piciorului.
Femeile cu coapse mari se află și ele de multe ori în impas când trebuie să își ia o nouă pereche de blugi. Atunci când există o diferența mare între talie și lățimea coapselor nu ar trebui să cazi în capcana blugilor skinny. Din contră, modelele largi sunt cele mai potrivite pentru acest tip de siluetă.

Source link

Sarcina

Naștere prematură provocată de E-coli. ”Copilul avea semne vitale slabe, iar după naștere a fost resuscitat”

Published

on

prematur

Cititoarea noastră Nicoleta P ne-a trimis experiența ei de naștere prematură provocată de E-coli. Ea a născut la maternitatea Polizu și a stat 11 zile în spital, până când cel mic a fost suficient de puternic pentru a pleca acasă. Redăm povestea de naștere la Polizu așa cum a fost scrisă de cititoarea noastră:
”Am hotărât să vă scriu după ce am citit experiențele altor mame în maternitate. Experiența mea a fost…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Nume de sfinți din luna septembrie. 12 variante pentru toate gusturile

Published

on

sfinți din luna septembrie

Părinții care sunt în căutarea unui nume de sfânt pentru copiii lor născuți în luna septembrie pot alege din mai multe variante. Fie că vor nume de fete sau de băieți, nume clasice sau nume mai moderne, pot găsi ceea ce au nevoie.
5 septembrie. Zaharia
Zaharia este un nume masculin de origine ebraică, care înseamnă „Dumnezeu își amintește”. Provine din cuvântul ebraic zakhar, adică să ne amintim, și yah, unul…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Naștere la Satu Mare. ”A fost cea mai mare umilință trăită. M-am gândit chiar să mă arunc pe geam”

Published

on

gravidă cu dureri

Cititoarea noastră Letiția Ciobanu ne-a trimis povestea ei de naștere la Satu Mare, marcată de durere, neputință și indiferență din partea celor din jurul ei. Ave 20 de ani, era neinformată și speriată, iar experiența din spital a traumatizat-o. 12 ani mai târziu a născut din nou, de data aceasta în Franța, iar experiența a fost diametral opusă de cea din România. Redăm povestea de naștere la Satu Mare, așa cum a fost…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Facebook

Advertisement
Advertisement

Cele mai populare

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com