Connect with us

Sarcina

Cum să găsesc blugi perfecți pentru forma corpului meu?

Published

on

Cum să găsesc blugi perfecți pentru forma corpului meu?

Există mai multe tipuri de siluetă, dar partea bună este că există și suficiente modele de blugi pentru a alege modelul care se potrivește cel mai bine corpului tău.
Nu este întotdeauna ușor să alegi o pereche de blugi, chiar dacă nu este prima dată când cumperi un astfel de obiect vestimentar. Însă, dacă ții cont de câteva detalii și reguli atunci când pornești în căutarea blugilor perfecți, ai toate șansele să iei ceva care îți va veni bine și se va potrivi siluetei tale.  
Așadar, nu îți face griji! Există o pereche potrivită de blugi pentru fiecare siluetă. Caută ceea ce ți se potrivește și achiziționează cu încredere modelul care te-a cucerit. Ține cont că prețul poate face diferența atunci când este vorba de calitatea unei perechi de blugi.  Denimul de calitate este rezistent, astfel că poți ajunge să porți o pereche de blugi chiar și câțiva ani de zile. Intră pe Bolf și vezi modelele disponibile!
Alege croiala potrivită
Femeile cu o talie mai înalta nu au neapărat o înălțime mai mare, ci doar mijlocul ceva mai înalt, ceea ce poate face dificil uneori să găsească o pereche de blugi potrivită siluetei, care să stea confortabil pe șolduri. În acest caz, caută acele modele de blugi cu talie super înaltă. Blugii cropped care se termină deasupra gleznei sunt de asemenea o bună variantă.
Femeile care nu au un posterior pronunțat și formele nu sunt atât de generoase, pot opta pentru blugi care au buzunare mari și acoperă bine această parte a corpului.
Alege tipul care te pune în valoare
În cazul femeilor mici de statură, alegerea blugilor potriviți poate fi o adevărată provocare. De regulă acestea au o problema în a găsi cea mai bună lungime care să se potrivească staturii lor. Modelele de blugi cropped în culori închise sunt cele mai potrivite pentru că dau impresia de picioare alungite.
Pentru femeile cu un posterior generos se recomandă blugii cu talie înalta, stil boyfriend.
Blugi cu talie înalta, articole cu multe avantaje
Dacă abdomenul nu este foarte tonifiat și există acea nedorită “burtică” cea mai bună opțiune pentru aceste femei o reprezintă blugii tip stretch care au rolul de a acoperi și aplatiza zona.
Femeile plus size pot opta pentru modelele de blugi de culori cât mai închise, inclusiv negri, și care conțin mult material care se întinde, pentru că acest lucru le va ajuta să creeze efectul de picioare lungi și suple și vor face ca silueta să pară mai slab, în întregime.
Femeile cu șolduri mari întâmpină și ele de multe ori dificultăți în alegere perechii potrivite de blugi. Acesta ar trebui să evite în primul rând blugii cu talie joasă și care se mulează pe formele corpului și să opteze pentru modele clasice, eventual cu croiala cât mai dreapta sau ușor evazată în partea de jos a piciorului.
Femeile cu coapse mari se află și ele de multe ori în impas când trebuie să își ia o nouă pereche de blugi. Atunci când există o diferența mare între talie și lățimea coapselor nu ar trebui să cazi în capcana blugilor skinny. Din contră, modelele largi sunt cele mai potrivite pentru acest tip de siluetă.

Source link

Sarcina

Metode simple prin care să-ți crești șansele de a naște natural

Published

on

Metode simple prin care să-ți crești șansele de a naște natural

”Femeile au născut de când lumea, nu-i așa?” Acesta era răspunsul meu atunci când în prima sarcină cu fetița mea eram întrebată de ceilalți cum aș dori să nasc, cum mă pregătesc, ce plan am. Ziceam că-mi doresc să nasc natural, nemedicalizat, cât mai simplu cu putință, citisem câte ceva, am fost la un curs de o zi în care au povestit două doamne drăguțe despre etapele nașterii și mi-am zis că am informațiile esențiale de care am nevoie, astfel că totul va…

Source link

Continue Reading

Sarcina

Ce trebuie să știi despre întârzierea clampării cordonului ombilical

Published

on

Ce trebuie să știi despre întârzierea clampării cordonului ombilical

Probabil ai tot auzit în ultima perioadă despre faptul că unele mame tot mai des discută cu medicii ginecologi despre clamparea întârziată a cordonului ombilical la naștere. Dacă dorești să afli mai multe informații pe marginea acestui subiect, precum și care sunt avantajele și dezavantajele clampării întârziate a cordonului ombilical atunci te invit să citești mai jos.
Cordonul ombilical este acel element care face legătura dintre mamă și făt în perioada…

Source link

Continue Reading

Sarcina

„La Fălticeni a fost mai bine decât în Italia. Au gestionat bine o pacientă incomodă, ca mine”

Published

on

„La Fălticeni a fost mai bine decât în Italia. Au gestionat bine o pacientă incomodă, ca mine”

Cititoarea noastră Tina ne-a scris cum a decurs nașterea ei prin cezariană la Fălticeni, impresionată fiind de faptul că experiența ei a fost mai bună decât cea anterioară, din Italia. Tina admite că a fost o pacientă dificilă, dar spune că toată lumea s-a purtat cu ea ireproșabil. Redăm povestea de naștere, așa cum a fost scrisă de cititoarea noastră: „Întâmplarea tinerei mămici din Botoșani, despre care s-a spus…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Facebook

Advertisement
Advertisement

Cele mai populare

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com