Connect with us

Sarcina

Draga mea prietena, vei fi o mamica minunata!

Published

on

Draga mea prietena, vei fi o mamica minunata!

O prietena de-ale mele este insarcinata pentru prima data. Este entuziasmata, speriata, ingrijorata, dar stiu ca va fi o mamica minunata si anume asta vreau sa-i spun astazi.
Sunt foarte bucuroasa pentru ca traieste aceasta experienta si, in plus, ma incanta  mult ideea de a o vedea in curand cu bebelusul ei in brate. Si imi vin in minte atatea lucruri pe care as vreau sa i le impartasesc… Dar chiar nu este intotdeauna usor sa spui tot ce-ti doresti prin cuvinte.
Este un eveniment…

Source link

Sarcina

Poveste de naștere fără epidurală în Germania. ”Durerea e pe moment, dar fericirea e o viață întreagă”

Published

on

familie și nou născut

O cititoare Totul Despre Mame ne-a relatat venirea pe lume a fețiței ei, o poveste de naștere fără epidurală, în Germania. Deși sarcina a fost una plină de probleme, nașterea a decurs foarte frumos, cu soțul alături și o moașă foarte empatică. Redăm povestea de naștere fără epidurală în Germania, așa cum a fost scrisă de cititoarea noastră:
„Mi-am dorit dintotdeauna o fetiță, iar această dorință mi s-a…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Lipsa de implicare a tatălui și depresia postanatală. ”Nu se trezea niciodată să hrănească fata și îmi spunea că sunt grasă”

Published

on

cearta in familie

În campania de conștientizare a depresiei mamei inițiată de Totul Despre Mame, publicăm o nouă poveste de depresie postnatală, dublată de lipsa de implicare a tatălui. Redăm mărturisirea cititoarei noastre, așa cum a fost scrisă de ea:
„Când am aflat că sunt însărcinată trecuseră vreo 3 ani de când ne-am căsătorit. Stăteam cu chirie în București pentru că ambii lucram aici și nu voiam să facem naveta, noi…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Naștere la Maternitatea ”Cuza Vodă” din Iași. ”Am numai cuvinte de laudă la adresa tuturor”

Published

on

nou născut și neonatolog

Cititoarea noastră Andreea ne-a trimis povestea ei de naștere la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, o experiență frumoasă, ea având un travaliu ușor și fiind ajutată de un personal medical foarte implicat și empatic. Redăm povestea de naștere la Maternitatea ”Cuza Vodă” din Iași, așa cum a fost scrisă de cititoarea noastră:
„Mă numesc Andreea și vreau să vă povestesc experiența mea cu nașterea naturală,…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Facebook

Advertisement
Advertisement

Cele mai populare

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com