Connect with us

Entertainment

Explorează lumea subacvatică alături de Dino și poți câștiga o excursie la acvariul din Lisabona

Published

on

Explorează lumea subacvatică alături de Dino și poți câștiga o excursie la acvariul din Lisabona

Descopera lumea marina

Și anul acesta, Danonino continuă campania educațională „Spune DA explorării”, cu o nouă provocare și o nouă experiență interactivă menită să încurajeze autonomia și curiozitatea copiilor: descoperirea biodiversității marine cu ajutorul magneților colecționabili din pachetele Danonino.

Dino îi poartă pe cei mici în fascinanta lume subacvatică!
Descoperă lumea marină: câștigă o excursie la acvariul din Lisabona!
Despre Danonino

Dino îi poartă pe cei mici în fascinanta lume subacvatică!
Noua campanie „Descoperă lumea marină” vine în completarea campaniei educaționale „SpuneDA explorării” lansată în 2018, prin intermediul căreia Danonino propune părinților și copiilor metode interactive pentru cunoașterea misterelor mediului înconjurător. Inițiativa este parte a campaniei integrate de comunicare „Spune DA” lansată de Danonino în 2016, având ca prioritate promovarea unei creșteri armonioase a copiilor bazată pe autonomie, educație, încredere, dar și printr-o alimentație echilibrată.
Noile ambalaje ale produselor Danonino îl înfățișează pe Dino în scafandru, pregătit să descopere misterele lumii subacvatice și să-i învețe pe prietenii exploratori toate secretele despre viețuitoarele din mări și oceane prin intermediul realității virtuale. Scanează magnețeii Danonino cu aplicația Shazam și în câteva secunde cobori în lumea adâncurilor alături de Dino pentru o experiență interactivă unică.
„Atunci când vine vorba de gustarea preferată a celor mici, Danonino e, de cele mai multe ori, nelipsit. Produsele noastre sunt special gândite pentru a le oferi copiilor sursa de calciu și vitamina D necesare pentru dezvoltarea normală a oaselor. Am pornit în această călătorie de a susține autonomia copiilor din dorința de a oferi părinților metode alternative la tot ceea ce înseamnă creșterea armonioasă și emoțională a celor mici și de a le SPUNE DA unui viitor mai fericit. Am început campania SPUNE DA în 2016 având ca prioritate dezvoltarea bazată pe autonomie, educație, încredere și alimentație echilibrată, și de atunci lansăm periodic provocări și experiențe noi. Anul acesta continuăm susținerea conceptului de autonomie prin campania „Descoperă lumea marină” prin care ne propunem să îmbinăm educația, descoperirea lumii subacvatice, cu joaca, într-un mod cât mai interactiv”, a declarat Andreea Dumitrescu, Sr. Brand Activation Manager Danonino România & Bulgaria.

Descoperă lumea marină: câștigă o excursie la acvariul din Lisabona!
Danonino te provoacă să treci de la experiența virtuală la experiența călătoriei. Bucură-te de o gustare hrănitoare, descoperă informația educativă din spatele fiecărui magnețel și intră în cursa pentru o experiență unică. Cumpără oricare 2 pachete Danonino din noua campanie, înscrie bonul pe site-ul www.promotie.danonino.ro și poți câștiga o excursie cu familia la acvariul din Lisabona.

Noua colecție de magneți de frigider are rolul de a-i provoca pe copii să afle cât mai multe despre misterele lumii acvatice, îmbinând joaca cu educația într-o manieră cât mai atractivă și distractivă. Magneții cu ilustrații sunt distribuiți gratuit, la achiziționarea iauturilor de băut sau a brânzicii Danonino, în limita stocului disponibil.
Mai multe informații despre campanie puteți afla pe www.promotie.danonino.ro sau pagina de Facebook Danonino.

Despre Danonino
Produsele Danonino – brânzică şi iaurt, toate cu piure de fructe, au un conținut semnificativ de nutrienți esențiali (proteine, calciu, vitamina D), importanți pentru creștere, fiind o opțiune recomandată pentru a fi inclusă în gustarea hrănitoare a celor mici. Copiii au nevoie în fiecare zi de o alimentație echilibrată din punct de vedere nutrițional. 100g de brânzică Danonino consumate în fiecare zi aduc copilului aproape un sfert din necesarul zilnic de Calciu și Vitamina D, esențiale pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor copiilor. În timp ce calciul mineralizează țesutul osos, vitamina D contribuie la absorbția lui și, în plus, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Source link

Facebook

Advertisement
Advertisement

Cele mai populare

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com