Connect with us

Sarcina

Haine pentru copii: cum să îmbraci ieftin şi bine pe micuţul tău

Published

on

Haine pentru copii: cum să îmbraci ieftin şi bine pe micuţul tău

Achiziționarea de haine pentru copii şi crearea unei garderobe complete este pentru fiecare părinte o mare provocare.
În primii ani de viață piticii au un ritm de creștere alert, iar hainele cumpărate nu pot fi utilizate decât pentru puțin timp. După vârsta de patru ani copiii sunt extrem de energici şi oricât de multă grijă ai avea, întotdeauna vor exista găurele în genunchi sau în coate. Astfel alegerea articolelor potrivite devine o adevărată bătaie de cap. Cu siguranța, orice părinte responsabil realizează că achiziționarea unor haine scumpe nu este o soluție prietenoasă cu bugetul. Pentru că ne preocupăm de acest aspect venim cu câteva soluții demne de luat în seamă.
Cumpără haine în perioada reducerilor
Perioada reducerilor este optimă pentru achiziționarea hainelor pentru copii şi bebeluşi. După cum poti să observi pentru multe articole de îmbrăcăminte destinate copiilor reducerile pot fi substanțiale. Poți realiza garderobe complete, perfect utile dacă alegi să achiziţionezi cele necesare în perioada soldărilor. Ai ocazia să cumperi haine ale brandurilor pe care le iubești.
Cumpără haine din outlet
Achiziționarea hainelor pentru copii pare o altă variantă prietenoasă cu bugetul familiei. Hainele comercializate în outleturi sunt de cea mai înaltă calitate, poartă amprenta brandurilor celebre pe care le îndrăgeşti şi pot fi achiziţionate mult mai ieftin. Îmbrăcămintea din outlet, fie că vorbim de bluze, fuste, pantaloni, jachete, pulovere şi paltoane se distinge prin calitate excepțională. 
LaMajole.ro este unul dintre magazinele online care pune la dispoziție o varietate mare de haine pentru copii. Pe pagina https://lamajole.ro/ pot fi descoperite hainele potrivite care completează o garderobă completă. Poţi selecta îmbrăcăminte de iarnă, îmbrăcăminte pentru perioade de tranziţie sau îmbrăcăminte şi încălţăminte de vară.
Tot în magazinul LaMajole în secţiunea https://lamajole.ro/categorii/haine-copii/ poţi descoperi îmbrăcăminte festivă, de petrecere. Poţi alege rochiţe cu paiete, rochiţe simple, salopete, pantaloni din bumbac şi cămăşi cambrate care să completezi ţinute geniale. Cu partenerii potriviţi, descoperi un mod genial de întregire a garderobei piticului. Lasă-l pe cel mic să se bucure de mişcare, fără grijă hainelor distruse! 

Source link

Sarcina

Naștere naturală la Filantropia. „Am întâlnit doar OAMENI, cu vorbe bune și zâmbetul pe buze”

Published

on

Naștere naturală la Filantropia. „Am întâlnit doar OAMENI, cu vorbe bune și zâmbetul pe buze”

O cititoare Totul Despre Mame, care a avut parte de o naștere naturală la Filantropia, ne-a scris experiența ei, dorind să încurajeze viitoarele mămici. Spune că s-a simțit sprijinită, înțeleasă și încurajată să nască așa cum și-a dorit, natural, în ciuda problemelor apărute în timpul travaliului. Redăm povestea integral, așa cum ne-a fost trimisă:

„Mii de mulțumiri mi se înghesuie prin gânduri și nu…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Furia în timpul sarcinii. De ce îți tună și fulgeră și cum faci să iasă soarele

Published

on

furia în timpul sarcinii

Furia în timpul sarcinii poate fi un semnal de alarmă, în ciuda faptului că schimbările de dispoziție sunt considerate o experiență normală în această perioadă. Corpul tău trece printr-o serie de modificări fizice și hormonale, iar viața ta de zi cu zi este pe cale să se schimbe. Unele gravide se simt pur și simplu nervoase, fără a-și putea explica de ce, altele devin extrem de furioase sau de anxioase. Discută despre…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Experiență de naștere în Suedia: „După o oră și jumătate de împins în diferite poziții, am născut o fetiță perfect sănătoasă”

Published

on

experiență de naștere în Suedia

O cititoare Totul Despre Mame ne-a trimis povestea nașterii primului ei copil, care a avut loc într-un spital de stat din Suedia, unde s-a simțit ajutată și înțeleasă. Redăm povestea integrală, așa cum ne-a fost trimisă:

„M-am trezit cu contracții în jurul orei patru dimineața. Fiind prima sarcină, nu știam exact dacă este momentul sau nu. Mi-am sunat soțul să vină acasă de la muncă și după ce a ajuns, am…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Facebook

Advertisement
Advertisement

Cele mai populare