Connect with us

Sarcina

Haine pentru copii: cum să îmbraci ieftin şi bine pe micuţul tău

Published

on

Haine pentru copii: cum să îmbraci ieftin şi bine pe micuţul tău

Achiziționarea de haine pentru copii şi crearea unei garderobe complete este pentru fiecare părinte o mare provocare.
În primii ani de viață piticii au un ritm de creștere alert, iar hainele cumpărate nu pot fi utilizate decât pentru puțin timp. După vârsta de patru ani copiii sunt extrem de energici şi oricât de multă grijă ai avea, întotdeauna vor exista găurele în genunchi sau în coate. Astfel alegerea articolelor potrivite devine o adevărată bătaie de cap. Cu siguranța, orice părinte responsabil realizează că achiziționarea unor haine scumpe nu este o soluție prietenoasă cu bugetul. Pentru că ne preocupăm de acest aspect venim cu câteva soluții demne de luat în seamă.
Cumpără haine în perioada reducerilor
Perioada reducerilor este optimă pentru achiziționarea hainelor pentru copii şi bebeluşi. După cum poti să observi pentru multe articole de îmbrăcăminte destinate copiilor reducerile pot fi substanțiale. Poți realiza garderobe complete, perfect utile dacă alegi să achiziţionezi cele necesare în perioada soldărilor. Ai ocazia să cumperi haine ale brandurilor pe care le iubești.
Cumpără haine din outlet
Achiziționarea hainelor pentru copii pare o altă variantă prietenoasă cu bugetul familiei. Hainele comercializate în outleturi sunt de cea mai înaltă calitate, poartă amprenta brandurilor celebre pe care le îndrăgeşti şi pot fi achiziţionate mult mai ieftin. Îmbrăcămintea din outlet, fie că vorbim de bluze, fuste, pantaloni, jachete, pulovere şi paltoane se distinge prin calitate excepțională. 
LaMajole.ro este unul dintre magazinele online care pune la dispoziție o varietate mare de haine pentru copii. Pe pagina https://lamajole.ro/ pot fi descoperite hainele potrivite care completează o garderobă completă. Poţi selecta îmbrăcăminte de iarnă, îmbrăcăminte pentru perioade de tranziţie sau îmbrăcăminte şi încălţăminte de vară.
Tot în magazinul LaMajole în secţiunea https://lamajole.ro/categorii/haine-copii/ poţi descoperi îmbrăcăminte festivă, de petrecere. Poţi alege rochiţe cu paiete, rochiţe simple, salopete, pantaloni din bumbac şi cămăşi cambrate care să completezi ţinute geniale. Cu partenerii potriviţi, descoperi un mod genial de întregire a garderobei piticului. Lasă-l pe cel mic să se bucure de mişcare, fără grijă hainelor distruse! 

Source link

Sarcina

Metode simple prin care să-ți crești șansele de a naște natural

Published

on

Metode simple prin care să-ți crești șansele de a naște natural

”Femeile au născut de când lumea, nu-i așa?” Acesta era răspunsul meu atunci când în prima sarcină cu fetița mea eram întrebată de ceilalți cum aș dori să nasc, cum mă pregătesc, ce plan am. Ziceam că-mi doresc să nasc natural, nemedicalizat, cât mai simplu cu putință, citisem câte ceva, am fost la un curs de o zi în care au povestit două doamne drăguțe despre etapele nașterii și mi-am zis că am informațiile esențiale de care am nevoie, astfel că totul va…

Source link

Continue Reading

Sarcina

Ce trebuie să știi despre întârzierea clampării cordonului ombilical

Published

on

Ce trebuie să știi despre întârzierea clampării cordonului ombilical

Probabil ai tot auzit în ultima perioadă despre faptul că unele mame tot mai des discută cu medicii ginecologi despre clamparea întârziată a cordonului ombilical la naștere. Dacă dorești să afli mai multe informații pe marginea acestui subiect, precum și care sunt avantajele și dezavantajele clampării întârziate a cordonului ombilical atunci te invit să citești mai jos.
Cordonul ombilical este acel element care face legătura dintre mamă și făt în perioada…

Source link

Continue Reading

Sarcina

„La Fălticeni a fost mai bine decât în Italia. Au gestionat bine o pacientă incomodă, ca mine”

Published

on

„La Fălticeni a fost mai bine decât în Italia. Au gestionat bine o pacientă incomodă, ca mine”

Cititoarea noastră Tina ne-a scris cum a decurs nașterea ei prin cezariană la Fălticeni, impresionată fiind de faptul că experiența ei a fost mai bună decât cea anterioară, din Italia. Tina admite că a fost o pacientă dificilă, dar spune că toată lumea s-a purtat cu ea ireproșabil. Redăm povestea de naștere, așa cum a fost scrisă de cititoarea noastră: „Întâmplarea tinerei mămici din Botoșani, despre care s-a spus…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Facebook

Advertisement
Advertisement

Cele mai populare

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com