Connect with us

Sarcina

Nașteri rapide. ”Am născut de 3 ori, în câteva minute. Al treilea copil s-a născut când încă eram cu pantalonii pe mine”

Published

on

nașteri rapide

Nașterile copiilor au fost nu doar rapide, ci și spectaculoase.
Cititoarea noastră Elisa Sitisco ne-a scris poveștile de naștere ale celor trei copii ai ei, trei nașteri rapide, care le-au uimit inclusiv pe cadrele medicale. Redăm poveștile de nașteri rapide, așa cum au fost scrise de mămică: 
„Sunt mama a trei copii minunați și stau în Italia de 13 ani. Pe prima fetiță am născut-o la 25 de ani, eram foarte speriată, dar până la urmă am născut în 30 de minute, iar soțul a asistat la naștere.
A doua oară am născut un baietel. Doar cât am reușit să intru în spital, sotul s-a dus să aducă geanta cu haine din mașina, iar în timpul acesta, adică în 5 minute, eu am și născut. Băiețelul s-a născut în camașă, cum se spune în popor, adică cu tot cu sacul amniotic. Era ca o magie pentru mine, nu mai văzusem niciodată așa ceva.
Îți recomandăm să afli mai multe despre provocările vieții de mămică citind două cărți de referință despre alăptare și îngrijirea bebelușului, scrise de Dr. Jack Newman, respectiv Dr. William Sears. Îți propunem pachetul la preț special ”La început de drum”. Detalii, AICI.

Acum ajung și la a treia naștere, care a fost cea mai interesanta. M-am trezit noaptea să merg la baie și mi-am dat seama că aveam dureri de naștere. L-am trezit pe soț și am plecat spre spital, care era la 5 minute de casă. Am ajuns la primă ușă, adică la camera de gardă, pentru control. Aveam dureri și simțeam că nu mai pot merge, soțul mă împingea de la spate să intrăm, spunându-mi că mai avem doar puțin.
Nașteri rapide și trei minuni Arianna, Iannis și Liviu
Nu reușeam să mă mișc și îi spuneam că simt cum iese copilul. Asistenta nu a crezut, până când mi-a dat jos pantalonii și a prins copilul în brațe. Uite așa a venit pe lume a treia noastră fericire!

La 33 de ani, am trei copii minunați: Arianna, Iannis și Liviu. Nu o să uit niciodată cât de bine și de frumos s-au comportat medicii din Italia de la cele două spitale în care am născut. La toate cele trei neșteri au avut grijă foarte mare și de mine și de copii”.

Cum a fost naşterea ta? Ai născut natural sau prin cezariană? A fost momentul naşterii aşa cum ai visat tu sau ai rămas cu amintiri triste? Povesteşte-ne cum a decurs momentul în care puiul tău a venit pe lume, în aproximativ 1000 de cuvinte, trimite-ne textul tău la adresa [email protected], cu titlul POVESTE DE NAȘTERE şi, dacă este selectat, va apărea la această rubrică. Dacă ai şi câteva fotografii din maternitate sau din primele voastre zile împreună, ne-am bucura tare să le vedem şi să le publicăm odată cu articolul! Mulţumim!

Source link

Sarcina

Furia în timpul sarcinii. De ce îți tună și fulgeră și cum faci să iasă soarele

Published

on

furia în timpul sarcinii

Furia în timpul sarcinii poate fi un semnal de alarmă, în ciuda faptului că schimbările de dispoziție sunt considerate o experiență normală în această perioadă. Corpul tău trece printr-o serie de modificări fizice și hormonale, iar viața ta de zi cu zi este pe cale să se schimbe. Unele gravide se simt pur și simplu nervoase, fără a-și putea explica de ce, altele devin extrem de furioase sau de anxioase. Discută despre…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Experiență de naștere în Suedia: „După o oră și jumătate de împins în diferite poziții, am născut o fetiță perfect sănătoasă”

Published

on

experiență de naștere în Suedia

O cititoare Totul Despre Mame ne-a trimis povestea nașterii primului ei copil, care a avut loc într-un spital de stat din Suedia, unde s-a simțit ajutată și înțeleasă. Redăm povestea integrală, așa cum ne-a fost trimisă:

„M-am trezit cu contracții în jurul orei patru dimineața. Fiind prima sarcină, nu știam exact dacă este momentul sau nu. Mi-am sunat soțul să vină acasă de la muncă și după ce a ajuns, am…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Sarcina

Protejează-ți puiul și întreaga familie, pe viață! Beneficiile recoltării placentei la naștere prin Cord Blood Center

Published

on

Protejează-ți puiul și întreaga familie, pe viață! Beneficiile recoltării placentei la naștere prin Cord Blood Center

Accesul la tratamente cu celule stem recoltate la naștere poate reprezenta o șansă în plus pentru sănătatea copilului și familiei tale. Cord Blood Center, prima și cea mai mare bancă de celule stem din România, care aniversează anul acesta 18 ani de activitate, oferă posibilitatea recoltării țesutului placentar, la pachet cu țesutul și sângele ombilical, și stocarea lor prin criogenare. Este un serviciu unic în țara…

Citeste mai multe pe totuldespremame.ro

Continue Reading

Facebook

Advertisement
Advertisement

Cele mai populare

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com